DanskEnglish
brolifte-(1)

                                                                                                                                                                                                        

Broinspektionslifte

Broer bliver regelmæssigt efterset for mangler og skader efter DIN 1076 normen: Vejbroer, jernbanebroer og fodgængerbroer skal være sikre for at garantere en flydende trafik uden gener.

Med Europas nyeste flåde af broinspektionslifte, er BMS i stand til at klare enhver udfordring , når det gælder sikker adgang til undersiden af broer. Vore maskiner arbejder i de fleste europæiske lande, både med inspektions- og reperationsopgaver.

BMS har primært brolifte i Danmark, Sverige og Norge - og er dermed flexible. Vi kan hurtigt nå frem til en opgave i enhvert land. Samtidig kan vi garantere en toprådgivning fra særdeles erfarne liftspecialister. Med mere end 20 års erfaring i udlejning af adgangsteknik til broer, byder vore maskiner på den højeste sikkerhedsstandard, bl.a. er mange af vore lifte udstyret med overvågningskameraer, fotoceller og ultralydsafbrydere. Samtidig tilbyder vi vore kunder den mest moderne personligt sikkerhedsudstyr.

Efter kundeønske kan nogle af liftene lejes uden fører og betjenes af kundens mandskab- efter en grundig instruktion af vort faguddannede personale. Udstyr til inspektions- og reparationsarbejde på
pilleskafter og buer gør vores udstyrsprogram komplet.

Med hensyn til road-rail adgangsteknik tilbyder vi forskellige maskintyper på skinner, der sikrer adgang både under broen og ”opad” med skinnekørende arbejdsplatforme.

Vi og vore samarbejdspartnere er godkendte til at arbejde på tyske, franske og svenske jernbaner. Vi råder over uddannede togførere samt driftsledere, der er godkendt af de pågældende banemyndigheder.

Produktkatalog

MBI 50 broinspektionslift

MBI 70 broinspektionslift

MBI 110 broinspektionslift

MBI 210 broinspektionslift 

MBL 1600 broinspektionslift for jernbanebroer

 

 
   

 

Ebbe Rubien og Partners