DanskEnglish
certifikater-og-priser

Certifikater og UdmærkelserArbejdsmiljø Ledelsessystem

Bureau Veritas har arbejdsmiljøcertificeret BMS koncernen i henhold til OHSAS 18001:2008 og arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 87 af 31. januar 2005. Certifikatet gælder for følgende aktiviteter: Kran-, lift- og heavyliftopgaver.
 

 

 Bureau Veritas Certification

 

 

Kvalitetscertifikat

Bureau Veritas har kvalitetscertificeret BMS koncernen i henhold til ISO 9001:2015. Certifikatet gælder for følgende aktiviteter: Kran-, lift- og heavyliftopgaver.

 

 

Bureau Veritas certificat

 

Achilles JQS certifikat

BMS er kvalificeret som leverandør igennem Achilles JQS og er derigennem godkendt til, at levere ydelser til olie- og gasindustrien i Danmark og Norge.

  

Achilles JQS certifikat

 

 

Sellihca certifikat

BMS er kvalificeret som leverandør igennem Sellihca og er derigennem godkendt til, at levere ydelser til energisektoren i de nordiske lande.

 

 

 

  /UserFiles/Image/Sellihca_2018.jpgSellihca certifikat 

 

Achilles UVDB certifikat 

BMS er kvalificeret som leverandør igennem Achilles UVDB, og er derigennem godkendt til at levere ydelser til forsyningssektoren i UK.

 

 Achilles UVDB certifikat

 

 

ESTA udmærkelser

I 2007 opnåede BMS en andenplads i kategorien “Årets Kranjob (+100 ton)” for arbejdet med at løfte en 200 ton gitter-konstruktion i DR-Byen med fem kraner.

I 2008 opnåede BMS en førsteplads i kategorien “Årets Kranjob (+100 ton)” for arbejdet med at transportere og løfte en 193 tons tung fodgængerbro over Ågade i København.


ESTA Award - 2nd prize 2007

ESTA Award - 1st prize 2008

 

BMS i verden

BMS er i 2016 noteret som nummer 19 på “International Cranes and Specialized Transport IC50” liste. IC50 er en liste over verdens største kran-firmaer udregnet ved at sammenlægge hver krans max. løfte-evne udtrykt i ton-meter.BMS nr. 19 in the world

  

Ultimate Web